Bérelhető műtermek

Bemutatjuk azokat a műtermeket, ahol előzetes időpont egyeztetéssel tudtok fotózásokon részt venni.

Választható műtermek:

III. kerületi stúdió három műteremmel, főleg klasszikus stílusokban. De persze találhatóak benne modern elemek is, mint például egy amerikai loft stílusú terem. Aztán a vintagetől picit eltérő, keleties beütésű rész is található, valamint egy nőiesebb, de markáns karakterű, romantikusabb terem szintén elérhető.

IV kerületi stúdió, ahol öt különböző stílusban lehet fotózkodni. Főleg a fehér szín dominál különböző kiegészítő színekkel megspékelve, ahol a klasszikus és modern stílusok egyaránt megtalálhatóak.

IV kerületi stúdió, négy külön helységgel ahol kül- és beltéri fotók készítésére is lehetőség nyílik. Keverednek a klasszikus és modern stílusok, mint például a barokk modern formája, vagy az industrial. Illetve van egy udvar, ahol a rusztikus stílus keveredik az industriallal és ezt egy különleges robogó tesz mediterrán hangulatúvá.

VI kerületi stúdió amelynek fotózásra használható területe 71 négyzetméter, loft stílusú környezet és exkluzív hangulat jellemzi.

VI kerületi stúdió vintage stílusban bohém elemekkel vegyítve, ami extravagánssá teszi, mégis modern és dizájnos.

IX kerületi stúdió enteriőr és műtermi résszel. Romantikus hangulatú, terem, többféle háttérrel, ruhákkal és kiegészítőkkel.

XI kerületi stúdió, három különböző műteremmel, ipari barokk, vintage és skandináv tematikájú berendezésekkel.

XII. kerületi stúidó négy különböző enteriőrrel, egy nagy légtérben.

XIII kerületi stúdió, melynek két műterme van, ahol egyik részen akár teljesen természetes fények mellett lehet fotózni, míg a másik terem akár teljesen be is sötétíthető, ahol igazán profi stúdió képet lehet elérni.

XVI kerületi stúdió (hozzánk ez van a legközelebb), ahol egy nagy műtermen belül négy különböző stílus is megtalálható. Ez már egy kipróbált hely, ahol mindenki remekül érezte magát, és kiváló képeket tudtunk készíteni.XVI kerületi stúdió (hozzánk ez van a legközelebb), ahol egy nagy műtermen belül négy különböző stílus is megtalálható. Ez már egy kipróbált hely, ahol mindenki remekül érezte magát, és kiváló képeket tudtunk készíteni.

XVIII kerületi stúdió, hatalmas fotózási térrel, ahol klasszikus papírhátterek és épített/festett felületek is kiváló tematikát biztosítanak a fotózások alkalmával. Különleges perspektívák is megvalósíthatóak biztonságosan (például felülnézetből való fényképezés). Ráadásul terasz és kerthelyiség is rendelkezésre állnak helyszínül.

XXI kerületi stúdió, melynek egyedisége abban rejlik, hogy nem hátterekkel kooperál, hanem valódi térben történő fotózásokra alkalmas, mivel már maga a helyszín is különleges. És mindent időközönként még variálják is a berendezését. A vintage, shabby, és rusztikus stílus kedvelői biztosan megtalálják a saját kedvenc terüket. Maximum 4 fős családot tud befogadni.