Óvodai fotózás

Sokan vannak, hangosak, de mi értünk a nyelvükön, mi az? Ovis csoport! Számunkra a legnagyobb öröm, ha a gyorsan felhúzott mini fotóstúdióba lépve a kezdeti szorongást, őszinte mosoly söpri el, vagy amikor egy év múlva is emlékeznek a "fotós bácsira" a gyerekek! Nálunk a képrendelés is gyerekjáték, mert online rendelési rendszerünk használata mindenkinek könnyű.
Itt a szülő nem csak maga válogathatja ki csemetéjéről az óvodában készült fényképet, hanem a fotó sorsáról is dönthet: digitálisan, papíron szeretné látni, vagy egy fényképes ajándékot képzelne el belőle. Óvónénik tessék beljebb fáradni, és szétnézni az óvodákban készült fényképeink között!

Miért érdemes ránk bízni az óvodai fotózást?


1. MERT IGAZÁN VIDÁM HANGULATBAN FOTÓZUNK
- Különféle mókákkal, bábozással igyekszünk valódi mosolyt csalni a csemeték arcára.
2. MERT NÁLUNK ASSZISZTENS SEGÍTI A FOTÓZÁST
- A fotós munkáját kedves, gyermekekhez értő asszisztens segíti, aki mivel maga is anyuka, vigyázva gondoskodik, hogy minden hajszál a helyén legyen, és a kis ruhácskák is szépen álljanak.
3. MERT MINDIG KITALÁLUNK VALAMI ÚJAT
- A gyerekeket többféle beállításban is fényképezzük. A háttereket, kellékeket is variáljuk, melyek általában az aktuális ünnephez (pl.: karácsony), vagy évszakhoz igazodnak.
4. MERT GRAFIKÁBAN IS OTTHON VAGYUNK
- A fotózást követően a képeket különböző grafikával (keretekkel, egyedi szöveggel, pl.: naptár, név, képeslap) tesszük még különlegesebbekké. Így azok akár önálló ajándékok is lehetnek.
5. MERT AUTOMATIZÁLT A KÉPRENDELÉS
- A rendeléseket nem az óvónéniknek kell kezelni, hanem honlapunkról a szülők önállóan kiválogathatják, megrendelhetik, sőt akár ki is fizethetik az általuk kiválogatott képeket.
6. MERT CSAK MINŐSÉGBEN GONDOLKODUNK
- A fényképkidolgozást szakember kezére bízzuk, így azok sokáig megtartják minőségüket, színhűek maradnak, és évek múlva sem fakulnak ki.
7. MERT TÖBB MINDENT ADUNK
- Az elkészült képeket digitálisan és papírra előhívva (több méretben) is át tudjuk adni. Sőt, akár karácsonyi ajándék is készülhet belőle, hiszen fényképes ajándéktárgyaink erre is lehetőséget adnak!
8. MERT NÁLUNK MINDENKI JÓL JÁR
- Kedvező árakat tudunk biztosítani, hiszen nálunk nincs sem kiszállási díj, sem alapdíj, sem kötelező rendelésszám. Ellenben van az óvódák számára ajándék (pl.: csoportkép, referenciafotózás, jutalék, stb.)!