Iskolai fotózás

Sokan vannak, hangosak, de mi értünk a nyelvükön, mi az? Iskolai osztály! Változatos témákkal, nem sablonosan igyekszünk a legjobb arcukat hozni! Nálunk a képrendelés is gyerekjáték, mert online rendelési rendszerünk használata mindenkinek könnyű. Itt a szülő nem csak maga válogathatja ki csemetéjéről az iskolában készült fényképet, hanem a fotó sorsáról is dönthet: digitálisan, papíron szeretné látni, vagy egy fényképes ajándékot képzelne el belőle. Tanítónénik és Tanítóbácsik, tessék beljebb fáradni, és szétnézni az iskolákban készült fényképeink között!


Szeretné, ha a profi fotók sorozata ne érne véget az óvodával? Mi erről is gondoskodunk!
Hogyan fényképezünk egy iskolában, és miért érdemes minket választani?


1. Nem csak osztályfényképeket készítünk!
Egy egész kis mini fotóstúdiót rendezünk be (percek alatt) akár az osztályteremben, ahol egyéni fotók sorozatát készítjük el!
2. Nem általános sablonokat használunk!
Igyekszünk az osztályfotót sem sablonosan, unalmasan elkészíteni, pl különleges dekorral, feliratokkal tesszük izgalmassá!
3. Az egyéni fényképek is változatosak!
Több különböző beállással, sőt háttérrel, dekorációval készülünk, így készülhet akár karácsonyi üdvözlőlap is a fotóból!
4. Az elsősökre külön figyelmet szentelünk!
Hiszen mindenkinek kedves emlék, amikor először vettel fel csemetéje, a nehéz iskolatáskát. "Elsős lettem" fotósorozatunk eddig mindig nagy sikert aratott!
5. Kérésre tanári portrékat is készítünk!
A tanárokról, az egész tanári karról is készítünk profi műtermi felvételeket, ha igény van rá!
6. Online képrendelő rendszert használunk!
Amellyel gyerekjáték a fotók rendelése! Sőt, a profi minőségű papír, és digitális képek rendelése mellett fényképes ajándékok (pl: bögre, hűtőmágnes, fotókönyv, vászonkép) rendelésére is van lehetőség!
7. Nem csak tablókép fotózással, de tabló készítéssel is foglalkozunk!
Mivel grafikában is otthon vagyunk, így a tervezést, fotózást, és a kivitelezést is a kezdetektől össze tudjuk hangolni!

Keressen fel még most! Bővebb információ iskolai fotózásról: www.iskolaifotozas.hu